Een huisje huren Giethoorn met boot voor een bijzondere vakantie

Sinds de film "Fanfare" van Bert Haanstra in 1958 werd opgenomen in Giethoorn, is dit bijzondere plaatsje niet meer uit de Nederlandse cultuur weg te denken. Je vindt in Giethoorn geen autowegen, tenminste niet in het centrum. Je kunt hier op 3 manieren uit de voeten: te voet, op de fiets of met de boot. En hoe leuk is het om dat eens mee te maken? Je kunt een huisje huren Giethoorn met boot en genieten van alle mooie natuur die Giethoorn en de Weerribben, het gebied waarin Giethoorn ligt, te bieden hebben. Een huisje huren Giethoorn met boot staat garant voor een bijzondere vakantie!

Een huisje huren Giethoorn met boot is leuk voor het hele gezin

Je kunt een huisje huren Giethoorn met boot met je hele gezin. De bootjes die door Giethoorn en omstreken varen gaan niet zo snel. Het zijn "fluisterbootjes" ze maken maar weinig geluid en gaan langzaam genoeg om de complete omgeving in je op te kunnen nemen. Maak de lunch klaar in het huisje en stap dan met het hele gezin de boot in voor een lunch op het water. Een huisje huren Giethoorn met boot zal een ervaring worden om nooit meer te vergeten. Bij veel verhuurders kun je zelf aangeven wat voor bootje je wilt huren. Dat kan, als je dat wilt, ook een kano zijn.

Wil je er écht even uit?

Even je hoofd leegmaken na een jaar heel hard werken en even helemaal nergens aan hoeven denken? Dan is een camping met viswater echt iets voor jou. Je zet je tent op op de camping, of, dat kan ook, je huurt er een huisje of een stacaravan, en je gaat heerlijk zitten vissen. Heerlijk naar de dobber staren met je verstand op nul en je blik op oneindig. Je kunt helemaal je gang gaan. De vissen bijten of ze bijten niet. Jij zit in ieder geval heerlijk aan het mooie viswater op een schitterende camping.

Er is voor ieder wat wils

Of je nu alleen of met een grote groep op vakantie gaat, het kan allemaal. Er is zoveel moois te zien in Nederland en zoveel te beleven, daarvoor hoef je echt niet perse naar het buitenland. Door in Nederland te gaan kamperen of een huisje te huren op een camping weet je ook zeker dat je niet in de rij voor de luchthaven hoeft aan te sluiten. Je stapt in de auto en je bent al snel op je plaats van bestemming!

 

Laat een reactie achter