Voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak

Het schoonhouden van de ruimtes in een bedrijf is een enorme tijdrovende klus. Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Het is daarom ook geen verrassing dat ongeveer 90% van de bedrijven kiest voor het uitbesteden van de schoonmaak van hun kantoor en of bedrijfspand aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Besteed jij als bedrijf ook veel tijd aan schoonmaakroosters en het schoonmaken van je bedrijf. Dan is het uitbesteden van de schoonmaak misschien ook wel een oplossingen voor u. Het uitbesteden van de schoonmaak zorgt voor vele voordelen. Hieronder leest u de belangrijkste. 

Voordelen uitbesteding 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak is het winnen van tijd. Door het uitbesteden van de schoonmaak van uw kantoor en of bedrijfspand houdt u tijd en aandacht over die u kunt besteden aan andere dingen binnen het bedrijf. U maakt eenmalig afspraken met het schoonmaakbedrijf en de rest komt vanzelf. Zo hoeft u zich niet langer bezig te houden met schoonmaakroosters, het schoonmaken, de inkoop van schoonmaakmiddelen en het aansturen of controleren van schoonmakend personeel. Dit wordt allemaal overgenomen door het schoonmaakbedrijf. Verder scheelt het uitbesteden van de schoonmaak vaak ook in de kosten. Het schoonmaken bestaat niet alleen maar uit de aankoop van schoonmaakmiddelen. Maar denk hierbij ook aan de aansturingen van het personeel, vervanging bij verlof of ziekte en kostbare uren die wegvallen als personeel schoonmaakt. Verder kunnen professionele schoonmakers vaak een stuk sneller en efficiënter schoonmaken dan eigen personeel. Daarnaast kunt u bij uitbesteding ook rekenen op kwaliteit. U mag van het schoonmaakbedrijf hoogwaardig schoonmaken verwachten en regelmatige kwaliteitscontroles om de kwaliteit te waarborgen. Naast het dagelijks schoonmaken kunnen de schoonmaakbedrijven vaak ook aanvullende diensten afnemen. Denk hierbij aan het aanvullen van toiletpapier, handdoekrollen, afwasmiddelen, afvalbakken of grotere aanvullende diensten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en vloeronderhoud.

Schoonmaakbedrijf in de omgeving van Haarlem 

Bent u als bedrijf opzoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Haarlem? Zoeteman, schoonmaakbedrijf Haarlem kan u dan met goed personeel en maatwerk van dienst zijn. Ze leveren een compleet pakket aan schoonmaakdiensten uit, bestaande onder andere uit: reguliere schoonmaak, glasbewassing, bouw en opleverschoonmaak, een frisse start, vloeronderhoud, sanitaire voorzieningen en artikelen, leveren en installeren van sanitaire voorzieningen en nog veel meer. Ze staan bekend om hun 25 jaar aan kennis en ervaring op dit vakgebied en hun brede pakket aan mogelijkheden. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandaal bij dit schoonmaakbedrijf. Daarbij zijn ze ook werkzaam in verschillende sectoren en houden ze rekening met al uw wensen en behoeftes.

Laat een reactie achter