Waarom een hoesje voor je telefoon?

Je hebt een gloednieuwe telefoon en deze laat je graag zien aan iedereen. De telefoons van tegenwoordig zien er namelijk steeds beter uit en daarom doe je er liever geen telefoonhoesje omheen. Toch is het uiteindelijk soms slimmer om wel een hoesje voor je telefoon te nemen. In dit blog lees je een paar redenen om het wel te doen.

De telefoon mag vallen

De telefoon ziet er nog goed en mooi uit. Waarschijnlijk wil je dit ook graag zo houden. Als je geen telefoonhoesje hebt, is de kans groot dat je telefoon stukvalt als je geen hoesje gebruikt. Het ligt natuurlijk aan welk hoesje je hebt, maar over het algemeen beschermt deze je telefoon al beter dan wanneer je geen hoesje hebt. Een hoesje voor je telefoon kost misschien wel iets, maar een voor een telefoonreparatie ben je hoogstwaarschijnlijk meer geld kwijt.

Je telefoon slijt door het aanschaffen van een hoesje ook minder snel. Je wilt dat je telefoon er nog mooi uitziet en dat blijft hij ook juist met een hoesje. Je telefoon heeft hierdoor namelijk een extra beschermlaag. Deze zal op de lange termijn wel slijten, maar dat geeft niet. Het is uiteindelijk vervelender als de telefoon zelf slijt.

Een hoesje is mooi

Een telefoonhoesje biedt extra bescherming. Ook kan je je telefoon er juist leuker uit laten zien met een hoesje. Deze kan je vaak zelf ontwerpen. Heb je een leuke foto van jezelf of je favoriete huisdier? Dan kan je deze op je telefoonhoesje zetten. Dit kan bijvoorbeeld ook met je favoriete voetbalclub. Er zijn heel veel websites waar je dit mee kan doen. Dit doe je bijvoorbeeld bij case24.com.

Als je gratis reclame wil maken voor je bedrijf is het ook een goede optie om al je medewerkers een telefoonhoesje te geven met het logo van het bedrijf erop. Zo laat je hen overal met het merk rondlopen en op die manier maken ze gratis reclame voor je bedrijf. Je kunt gemakkelijk telefoonhoesjes maken voor alle mobiele telefoons.

Hoe mooi je nieuwste telefoon ook is, je doet er verstandiger aan om een telefoonhoesje te kopen. Deze beschermt je telefoon namelijk uitstekend als hij valt. Daarnaast zorgt een telefoonhoesje ervoor dat de telefoon extra lang meegaat doordat deze minder snel slijt. Het is daarentegen ook onwijs cool om een eigen telefoonhoesje te ontwerpen en om je telefoon te doen. Zo ziet je telefoon er namelijk uniek uit en zorgt deze dat je populariteit toeneemt.

Laat een reactie achter